Ett superenkelt knep för 100% hållbart mode

Det här inlägget innehåller annonslänkar

Green Living. Eat Healthy. Work Out. Be Vegan. Shop Secondhand. Recycle...

Det är lätt att bli överväldigad av allt man "ska" eller "borde" göra för att vara hållbar, eller hur? Men visste du att det finns ett superenkelt knep för 100% hållbart mode?
BLUS | SKINNVÄST | KLÄNNING
3.1 Phillip Lim (100% silke) | STAND (100% fårskinn) | Isabel Marant (100% linne)


SATSA 100%

Som du ser här ovanför så innehåller alla plaggen bara ett enda material. Och det är inte svårare än så. Jag har sagt det förut och säger det igen: står det 100% på materiallappen så är det i praktiken ok. Silke och linne är dessutom riktigt bra material.
Sammanfattning, att satsa 100% är det absolut enklaste sättet att bli lite mer hållbar på när du är ute i affärerna på stan...

KRÅNGLA INTE TILL DET

...men du, du behöver inte stressa upp dig för att du inte hittar klädesplagg som bara innehåller ett material. Ibland kan det ju faktiskt vara bättre med två bra material istället för ett superdåligt.
"Jaha, där kom det" tänker du säkert genast - hur *** ska jag veta vilka som är bra och dåliga material då?
Jag vet, det kan vara riktigt krångligt, och ju mer man läser om hållbarhet, desto krångligare blir det. För att göra det enkelt så har jag skapat en liten "kom ihåg-lapp" som jag alltid har med mig i mobilen där jag snabbt kan se vilka material som är bra, ok respektive dåliga. Du får den gratis av mig när du skriver upp dig på mitt nyhetsbrev. Då får du också fler bra tips och är alltid med i framtida give aways. Hoppas vi hörs över mailen!

Kom ihåg!
Moderna kvinnor väljer inte mellan hållbarhet och lyx, vi tar båda
Kärlek,
Amina

P.S. Annonslänkarna skulle inte finnas här om inte det här var mode jag står för och älskar. Alla små steg mot att vi blir mer hållbara i vårt tänk kring mode är, för mig, välkommet.

Välj inte mellan hållbarhet och lyx, ta båda!

Kärlek,
Amina

Gillar

Kommentarer

Fler inlägg om hållbart mode: