Att handla från fast fashion-butikerna

Inlägget innehåller annonslänkar

I det fjärde podavsnittet av Sustainable Fashionistas pratade jag och Clara om att vara hållbar "on a budget". Vi fick ihop en hel del bra tips där och idag tänkte jag spinna vidare på ett av dem lite extra här i bloggen, just med fokuset att göra hållbart mode enkelt, roligt och lyxigt. Jag använder mig av KISS-metoden.

Rösta med plånboken!

Jag vet att det kan vara svårt att hitta de där hållbara butikerna. Och när man väl hittat dem, så kan det vara svårt att börja handla från dem. Kanske helt utan logisk förklaring egentligen. Men krångla inte till det då - för då blir det ju lätt ingenting av det. Handla från H&M, eller Lindex, eller Gina... de där fast fashion-butikerna helt enkelt. Nu kommer tvisten... Du kan handla från de butikerna men med EN enkel regel: välj bara från deras hållbara kollektioner!

H&M har "Conscious Collection", Lindex har "Sustainable Choice" och Gina Tricot har "The Good Project".
Rösta med plånboken och visa att det är sånt vi vill ha mer av!

H&M

Byxa, Topp (nude), V-ringad blus, Topp (svart)

Lindex

Gina Tricot

Enkelt eftersom det finns överallt, det är något du förmodligen är van vid sedan tidigare, men det är också redan utvalt vilket gör att du bara behöver välja vad du vill ha. Roligt eftersom det alltid är kul att shoppa, eller hur? Lyxigt eftersom det är från en selekterad kollektion med bättre materialval.

Vad var det för metod sa du...?

Just det, det kallas KISS-metoden: Keep It Simple, Stupid.

Välj inte mellan hållbarhet och lyx, ta båda!

Kärlek,
Amina

Gillar

Kommentarer

Fler inlägg om hållbart mode: