Sustainable Luxury by Amina - Who's Up For The New Life?

Who's Up For The New Life?


Vi människor är nog rätt lika ändå. Både jag och Christine, och säkert många andra med oss, fick plötsligt ett ryck i måndags - dags för det nya livet! Det där nya livet som allt som oftast inleds på en måndag, eller den första i månaden eller den första dagen på ett nytt år. Förstår ni hur ultimat det vore om den 1/1 var en måndag? *Kollar*... Nä det är en söndag nästa år... men hallå det är ju ÄNNU bättre? För ingen tränar väl den 1/1, det är ju den nationella pizzadagen i Sverige, så den 2/1 - det är ju dagen D. Wow, nu har ni någonting att se fram emot, ni som älskar nyårslöften och nystarter. Jag har ju redan börjat mitt nya liv i måndags.
 
Nästa år kommer jag istället att inleda med att åka berg- och dalbanor, hälsa på Harry Potter, sola, bada, shoppa... Ja, nu kommer det jag möjligtvis har hintat om några gånger tidigare. Årets sista resa går till... Florida! (Ses vi där ISA!?)... Avfärd från Stockholm är den 26/12 och vi stannar till 8/1. Resan är för att fira mammas 60-årsdag och det är jag, mamma, pappa och Martin som åker tillsammans. Det ska bli sååå kul! 
 
Hoping for something like this for new years
 
Här är vår resplan:
  • 26-29 december: Miami
  • 30 december-1 januari: Naples
  • 2-4 januari: Orlando (Universal Studios!)
  • 5-8 december: Miami (med utflykt till Key West!)
Vi har ännu inte gjort upp alla planer för vad vi ska hitta på, så har ni bra tips - hit me!
 
- - - - - - - -
...och så dagens bloggchallenge:

Dag 2: tre saker som finns i mitt rum

Hehe, ok, nu har jag ju inget rum utan jag har tre lägenheter. Haha, det låter sjukt när man säger det så, men det är bara lite lögn. Jag har egentligen en lägenhet och det är den i Göteborg. I Stockholm ”har” jag mammas och pappas lägenhet. Här i Milano ”har” jag en AirBnB-lägenhet. Men ett rum har jag inget. Men jag kan säga tre saker som finns i det här rummet:

1. En kaffekopp med en pepparkaksgubbe på (röd)

2. Två fake Amaryllis (röda)

3. Tre hjärtformade ljus (röda)

 

Följ mig på Bloglovin' och Instagram

// Since this Monday I've started my "new" life. Healthy! Why is it that we tend to do those things on Mondays, or the first in the month, or at the start of a new year? Well, my new year is not going to start out healthy, it's starting with rollercoasters, Harry Potter, sun, swimming, shopping... Yep, the last trip of the year is to... Florida! Woho! We're going to celebrate mums 60th B-day by going on this trip. Amazing! If you have some Florida tips - hit me!

1 anannanland.blogg.se:

skriven

Åh vad roligt att åka till Florida!

Svar: Ja det ser jag verkligen fram emot :) Har du varit där?
Amina Paracha

2 Ljuva Julia:

skriven

UNDERBART! Jag har redan skrivit ett tidsinställt inlägg med nyårslöften och jag är sååååå taggad!!! :D :D

Svar: Hahaha, HEJA! :D Jag har faktiskt ett litet löfte till mig själv också, ett väldigt spännande :p ...Men vi får se till att få en härlig sista tid av 2016 först :)
Amina Paracha

3 Christine's Stories:

skriven

Haha, skrattade lite åt Julias kommentar här ovan. Ambitiöst utan dess like att tidsinställa ett nyårslöfte-inlägg?! :)

Vad najs med Florida! Jag var där för en herrans massa år sedan, och gick på Disney World, Universal Studios och Sea World. Tips: Åk Space Mountanin. Sjukt kul! Eller det var det när jag var 14 år i alla fall, hehe. Var så länge sedan jag var där s minns inte mycket mer än så, men ett måste är ju att gå på en diner och käka ett halvt kilo pancakes till frulle.

Och ja, heja oss! Mot ett nyttigare leverne. Fast mitt kommer troligtvis bara hålla fram till lördag för då ska jag på fest, hehe.

Svar: Haha jag önskar att jag hade tid att tidsinställa många fler inlägg. Gjorde det i början när jag satsade gasen i botten men nu blir det mer dag för dag. Det är så skönt att ligga lite före men samtidigt, när man har lite tid över så ska man ju inte trycka in massa jobb där. Vad kul! Jag har varit på Disney Land Paris och åkt Space Mountain så det är redan gjort ;) jag tittade på vad som fanns på Disneyland och det är ärligt talat inte mycket mer än det i Paris. Så jag sparar det tills jag får barn. Nu är det Universal för hela slanten när vi besöker Orlando. :) mmmm, pancake breakfast... Det får vi se till att ordna. Men vi kommer ju bo på massa hotell hela tiden så det är ju hotellfrulle varje dag. Mina föräldrar kommer ju hit imorgon så det kommer nog inte bli så nyttigt i helgen för mig. Men jag tycker att ett nyttigt liv innehåller onyttigheter också - bara inte varje dag och inte i hysteriska mängder. Så det blir nog bra ;)
Amina Paracha

Kommentera här: