Sustainable Luxury by Amina - 5 Roaring Pieces From KENZO x H&M

5 Roaring Pieces From KENZO x H&M


Tigern är ju det djur man förknippar med KENZO och självklart tar mycket av tigern plats i kollektionen som släpps imorgon på H&M. Det är ränder som tar för sig i alla dess färger och former och det kan nog lätt uppfattas som lite för galet av många. Men här får man stanna upp lite tänker jag.
 
Ibland tror jag att vi sätter krokben för oss själva. Vi kan stå och klaga på våra kläder i garderoben men vi är inte öppna för att tänka nytt. Ofta kan man bli superinspirerad av någonting som man kanske inte tyckt om från första ögonkastet, men som sedan, när man väl gett det en chans, kan lyfta både en, två och tre outfits och skapa nya spännande kombinationer.
 
Det är inte så många som skulle våga (eller kanske vilja?) se ut som reklamkampanjerna för KENZO x HM
 
 
Men hur skulle det vara om man plockade ut delar och adderade till sin vardagslook?
 
Leggings from the KENZO x HM collection and the rest from H&M Premium Quality
 
 
Inte så pjåkigt va? ...och även om man inte gillar just den här kollektionen så tror jag att man ibland måste våga lite med sin outfit och sin stil. Självklart ska man inte klä sig i något man inte tycker om, och självklart ska man först se till att ha en bra basgarderob, men sen! Om man då känner att man vill utmana sig själv, man kanske känner sig lite "tråkig", man kanske vill våga lite mer men inte gjort det tidigare - försök hitta kombinationerna som gör det där galna till det där lilla extra istället.
 
Mina topp fem val från kollektionen att experimentera med
(är också bra val för hållbart mode!)
 
1. Mönstrad blus - 100% polyester (inte bäst, men lätt att återvinna!). 599kr
2. T-shirt (finns även i svart) - 100% bomull. 299kr
3. Vändbar(!) sidenkimono - 100% silke. 1999kr
4. Långa skinnhandskar - 100% läder. 699kr
5. Grön blus med pärlbroderi i form av tiger på krage (finns även i helsvart!) - 100% silke. 699kr
 
All pictures from: H&M
 Follow me on Bloglovin' and Instagram
 
// Tomorrow is the launch of KENZO x HM. Even though it's quite crazy and out there you can take one thing and elevate your everyday look (first collage). I've also picked out my top five to experiment with (all good items for the sustainable fashion!). Enjoy (second collage).
1 Julia Jansson:

skriven

Åh så bra inlägg!

Svar: Men Julia vad glad jag blir! Tycker du det? :) Jag försöker verkligen hitta lite olika saker att skriva om och anstränga mig för att det ska bli bra. Blir så glad att få uppmuntrande kommentarer :) Tack!
Amina Paracha

2 Sandra:

skriven

Jag gillar "modigt" mode! Älskar plagg som är lite galna, men just denna kollektion är inte min grej, men hade tyckt att det var mycket fint på någon annan!

Svar: Nä men så är det ibland - man ska ju inte köpa något bara för att, man ska ju gilla det på något sätt, även om det är vågat. Jag kommer troligen inte heller inhandla något ur denna kollektion, det är inte riktigt min stil ändå, även om jag kan se att flera plagg har stor potential :)
Amina Paracha

Kommentera här: