Sustainable Luxury by Amina - 30 Day Blog Challenge Starts Now!

30 Day Blog Challenge Starts Now!


Hej allihopa och välkomna till november! Är det inte konstigt att vi redan är här? Jag börjar känna hur julkänslorna bubblar upp inuti, speciellt när jag läste fina Jannices blogginlägg om julstjärnan och hur användbar den är tack vare sin fantastiska hålbarhet. Jag har också blivit suktad av min fina vän Sofie som åt juleskum(!) när vi pratade på FaceTime sist. Tydligen är de släppta i butik nu. Jag älskar juleskum! Men julmusiken får vänta tills december - till och med då hinner jag tröttna under de 24 dagarna fram till julafton.
 
Last Christmas
 
Men jag är som sagt sugen på december. Kanske är jag idag också lite extra längtansfull efter sista månaden på året eftersom jag vet att jag ska börja jobba imorgon igen (och jobbar hela november ut). Jag har ju haft lite mer än en veckas ledighet nu efter månaden i Monza och man hinner ju slappa till sig rejält på en vecka. Känner inte riktigt för att gå till ett jobb imorgon. Jaja, som tur är så blir det ju en mjukstart i alla fall med bara onsdag-fredag. Sen kommer mamma och pappa hit över helgen. Det blir mysigt!
 
För att november ska gå lite fort så tänkte jag i varje inlägg avsluta med att svara på dagens bloggchallenge. Det är korta frågor som jag har hittat på en annan blogg - tyvärr minns jag inte vilken! Jag tror att jag fick det som kommentar en gång för länge sedan (typ: kolla in min 30 dagars bloggchallenge och gör den du med!) men sen har det fallit i glömska tills nu.
 
Dag 1: en bild på mig och fem saker om mig själv
 
Last year at Sjömagasinet's Christmas Smorgasbord(?)
 
...och så fem saker om mig. Det kanske är roligare om det är fem saker som ni inte vet redan? Det vore kanske lite tråkigt om jag skrev: jag kommer från Stockholm, jag är läkare, jag gillar godis, jag gillar katter, jag längtar efter julen... Nä, här kommer fem saker som ni kanske inte visste innan...
 
1. Jag får panik om jag serveras bläckfisk på restaurang
("ta bort den, ta bort den!" och så tittar jag åt ett annat håll)
 
2. Jag är impulsiv och går på känsla mer än förnuft
 
3. Jag får lite "ångest" (hittar inget bättre ord) av att tänka på att jag hela mitt yrkesverksamma liv ska gå klädd i en sjukhuspyjamas - finns förstås möjligheter att inte göra det!
 
4. Jag och Martin "kom på" ett namn till vår framtida dotter på ett tåg på väg till Ystad förra sommaren. Det namnet är det ingen i Sverige som heter (men det finns som namn innan, det är inte Måntiara eller något sånt)
 
5. Jag var lite "rädd" för gamla människor tills jag träffade Martins farfar
 
 
 
Follow me on Bloglovin' and Instagram
1 Christine's Stories :

skriven

Vilken rolig lista! Även jag får lite panik av bläckfisk på tallrik, haha :)
Och är jag den enda som inte tycker om juleskum? Jag kommer inte fira jul i Sverige så vet inte riktigt om det blir något firande. Men det är helt ok faktiskt. Har firat 31 jular tidigare så jag överlever nog.

Svar: Tur att jag inte är ensam! ;) Ingen bläckfisk när vi ses i framtiden då! Haha, ja du måste vara den enda. Jag var dock väldigt sen med att upptäcka dem... Kanske tre-fyra år sedan bara? Men fasiken, det är ju typ det godaste.
Ja klart du klarar dig! Vi hade "jul" i Pakistan för två år sedan och det gick alldeles utmärkt det med. Men det var riktigt härligt att ha jul hemma förra året då. Jag älskar julen så jag saknade det faktiskt. I år blir vi hemma över julen men åker iväg den 26:e! Det har jag aldrig gjort förut så det blir något nytt... Var ska du någonstans?
Amina Paracha

2 freja:

skriven

roliga fakta :)

Svar: Tack vad kul att höra att det uppskattas när man berättar om sig själv :)
Amina Paracha

3 Heléna:

skriven

Ja nu är det nedräkning till första advent här :D Älskar allt som har med julen att göra och fuskstartade idag med att frossa i mig en hel påse med tomteskum (ja, jag vet... hann med det innan två sorters chips och dip) :D Roligt att du kör den utmaningen också :D Har sett den innan på några bloggar och är alltid rolig att följa :D Fin bild på dig! Kramar <333

Svar: Åh för mig med! Jag såg också trailern till julkalendern och den verkar så bra i år! Riktigt julig! Men jag gillar ju alla julkalendrar typ... Bara det där med att man vet att det är julmånad, det gör livet lite bättre :) Vad jag blir avundsjuk nu!!! Jag ÄLSKAR ju juleskum, som jag skrev här i inlägget... Det blir det GENAST när jag kommer hem alltså... Kul att du är här <3 Blir så glad!
Amina Paracha

Kommentera här: